Gå til hovedindhold

Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus kan hjælpe dig med at blive frivillig, drive en forening eller finde et fællesskab i foreningslivet. Du kan læse mere om mulighederne hos Frivilligcenter Aarhus her.

 • Læs op

Indhold

  Om Frivilligcenter Aarhus

  Frivilligcenter Aarhus, beliggende på Sønder Allé 33 i Aarhus C, er en paraplyorganisation for det frivillige sociale arbejde i Aarhus Kommune. Frivilligcenter Aarhus har mange års erfaring, indgående kendskab til frivilligområdet og et stort netværk i Aarhus Kommune.

  De arbejder målrettet for at støtte, synliggøre og udvikle det frivillige sociale foreningsliv - og på den måde styrke indsatsen for sårbare og udsatte mennesker i Aarhus Kommune.

  Tilbud til borgere der gerne vil være frivillig, er frivillig eller har en idé til et initiativ

  Hos Frivilligcenter Aarhus er der mulighed for at gøre brug af deres tilbud om en frivilligsamtale med foreningsvejledning, støtte til opstart og tilbud om at deltage i kurser og arrangementer.

  Tilbud til foreninger, grupper og projekter, der laver frivilligt socialt arbejde i Aarhus Kommune

  Hos Frivilligcenter Aarhus er der forskellige tilbud, som foreninger, projekter og grupper der laver frivilligt socialt arbejde i Aarhus Kommune har mulighed for at gøre brug af.

  Sidst opdateret: 23. januar 2024