Foreningerne stiller op med alt fra netværkssparring og fælleslæsning til gadeidræt, og byder alle velkomne til en weekend i frivillighedens og fællesskabets tegn. Der er opbakning fra hele landet, med samarbejdspartnere der stammer fra blandt andet Ringkøbing, København K og Odense. Tilmed er der en bred pallette af fokusområder repræsenteret heriblandt idrætsforeninger, madklubber og frivilligt socialt arbejde.

Se programmet for Folkets Møde

Se det trykte program

Henover weekenden vil 48 debattører være med til at sætte dagsordenen på Aarhus Rådhus, i FO-byen og på Folkestedet. DGI Østjylland kommer med Move For Life på Frederiks Allé, hvor over 30 foreninger stiller op med forskellige aktiviteter. Lørdag er der mere end 25 stande til Ildsjælefestival i Ridehuset, som søndag huser Kulturbazar, der er et oplevelsesrigt kulturmøde mellem flygtninge og aarhusianere. Åparken bliver lørdag d. 22. september fyldt op med over 50 aktiviteter for børn fra mange forskellige foreninger.

Alt i alt indeholder weekendens program 70 arrangementer, så der er noget for alle, når vi samles om fællesskabet til Folkets Møde.

Se hvem du kan møde her.