Gå til hovedindhold

Discover the Locals - online arrangement d. 2. marts

Med et nyt, online velkomstarrangement får danske og internationale tilflyttere indblik i byens mange tilbud – og bliver inspireret til at gå ud og opleve dem sammen.

 • Læs op

Indhold

  Danske og internationale tilflyttere skal i højere grad høre om byens mange tilbud – også selvom vi må vente lidt på, at tingene åbner op igen. Det er budskabet fra arrangørerne bag et nyt arrangement, der inviterer borgerne til et online kig ind i udvalgte dele af byens forenings- og kulturliv – og derefter på tur ud i ”virkeligheden”, når de fysiske møder igen er mulige.

  Oplev byen sammen

  Velkomstaftenen med navnet ”Discover the Locals” arrangeres af Aarhus Kommune sammen med EU-initiativet Headstart og løber af stablen tirsdag den 2. marts klokken 19-21 som et online event. I løbet af aftenen introduceres deltagerne for forskellige oplæg fra byens kultur- og foreningsliv. Og derefter bliver deltagerne sat sammen i grupper, hvor de skal snakke om, hvad de sammen skal ud og opleve, når forholdene tillader det. De opfordres desuden til at få et online kaffemøde i kalenderen, så de har mulighed for at lære hinanden at kende upåagtet corona-restriktionerne.

  Discover the Locals er for alle dem, der ikke selv har fået hevet sig op af sofaen og tilmeldt sig en fritidsaktivitet og for dem, der på grund af corona-epidemien slet ikke har haft muligheden for det. Eventet er målrettet tilflyttere, men alle er velkomne, så hvis man er én af dem, der har boet i byen i lang tid, men savner fællesskab, så skal man endelig tilmelde sig.

  Programleder Stinne Bille fra Headstart, som står bag arrangementet sammen med Aarhus Kommune.

  Fakta om ”Discover the Locals”

  Tilmelding til velkomstaftenen ”Discover the Locals” kan findes her

  Arrangementet afholdes (på engelsk) tirsdag den 2. februar kl 19-21

  Deltagerne sættes sammen i grupper, hvorefter de sammen skal beslutte, hvad de vil besøge i byen i den efterfølgende tid.

  ”Discover the Locals” arrangeres af Aarhus Kommune og Headstart.

  Læs mere på Headstarts hjemmeside

  Headstart er et initiativ, som arbejder på at tiltrække og fastholde velkvalificeret international arbejdskraft til de 12 kommuner i Business Region Aarhus-samarbejdet.

   

  Sidst opdateret: 7. december 2023