Gå til hovedindhold

2020

16 resultater

Den Sociale Bæredygtighedsplan og digital borgerinddragelse

Med MSB's bæredygtighedsplan lægger Aarhus Kommune op til en nytænkning af socialområdet i Aarhus. Gennem digital borgerinddragelse på "Sammen om Aarhus" opfordres alle borgere, foreninger, organisationer til at komme med deres bud på en ny strategi, som kan sikre, at Aarhus både nu og i fremtiden er en god by for alle.

Ved Domen spirer de sjældne arter frem

En gruppe biologistuderende er ved at omdanne naturområdet ved bylivshuset Domen til en vild og mangfoldig natur.

Liste over frivillige Corona-initiativer skaber muligheder for den enkelte borger

Frivilligcenter Aarhus har i samarbejde med Magistraten for Sociale Forhold og Beskæftigelse (MSB) og Magistraten for Børn og Unge (MBU) udarbejdet en samlet oversigt over frivillige sociale foreninger og landsdækkende initiativer, der tilbyder alt fra digital rådgivning, til fællessang og praktisk hjælp under Corona.

I Skæring ved man, hvordan et nyt bylivshus skal skæres

Skærings borgere kan se frem til et nyt samlingspunkt lige ved siden af den lokale Føtex. Håbet er, at det kommende bylivshus bliver et mødested på tværs af generationer. Snart har borgerne i Skæring et nyt sted at samles!

Lovlydige trøjborgere laver garngraffiti i Tordenskjoldsgade

I den kommende tid vil Tordenskjoldsgade på Trøjborg blive iklædt strik og hækling. Det skal pynte i bybilledet, og så skal det skabe fokus på lokalmiljøet.

Når corona giver nye muligheder

Corona har ikke kun været årsag til isolation og håndeksem. En særlig coronapulje gjorde det muligt for Red Barnet Aarhus og Aarhus Kommune at lave to ekstra sommerlejre.