Om frivillighusene

Frivillighusene/medborgerhusene er et bevis på, at det i Aarhus Kommune er forrygende populært at være aktiv i en forening. Hver eneste uge har tusindvis af mennesker deres gang i husene, hvor de deltager i store og små fællesskaber. Spændvidden er utrolig bred, og der findes stort set noget for enhver smag.

Alle bidrager til, at der findes og skabes et miljø som fremmer medborgerskab, frivillighed og fællesskab. Mulighederne er mange og begrænsningerne er få.

Folkestedet

Frivillighuset Folkestedet er beliggende i Carl Blochs Gade 28 i Aarhus C. Hos Folkestedet er der blandt andet mulighed for at deltage i en masse spændende aktiviteter f.eks. fællesspisning, udstillinger, koncerter, markeder, talks - og der er også mulighed for at være med til at skabe oplevelser for sig selv og andre.

Foreninger, klubber og interesseorganisationer, der er bosat i Aarhus Kommune, kan gratis benytte Folkestedets lokaler til at holde møder og udfolde deres aktiviteter.

Værkstedet

Frivillighuset Værkstedet, der ligger i Østergade 40 i Aarhus C, er et kreativt hus for pensionister, førtidspensionister og flexjobbere, hvor der er mulighed for at arbejde med alt fra træ og metal til keramik og glas og meget mere. Værkstedet er, ligesom Folkestedet, et populært frivillighus, som bliver brugt flittigt af forskellige foreninger og til forskellige aktiviteter.

Vil du være med som frivillig?

Har du lyst til at være frivillig i et af husene, så er vi glade for hver og en, som er interesseret i at hjælpe, og som vil være med til at gøre en forskel.

Du kan læse mere om Folkestedet og Værkstedet på deres hjemmesider: