Om folkehusene

Folkehusene er fællesskabshuse, som man finder i lokalsamfund og bydele i hele Aarhus. Husene rummer et væld af muligheder; caféer, træningslokaler, aktiviteter, lokaler til udlån for foreninger og fællesskaber og meget mere.

Livet i husene skabes af brugere, frivillige og fællesskaber i lokalområdet. Alle kan være med til at sætte sit præg på aktiviteterne i de enkelte huse, og der er både mulighed for at komme og deltage i aktiviteter og arrangementer og være med til at starte noget nyt op.

Vær med som frivillig i folkehusene

I folkehusene er der rig mulighed for at være med som frivillig f.eks. som chauffør, frivillig i caféen, tovholder i spisegrupper, tovholder for aktiviteter, og du kan også være med til at hjælpe til ved forskellige arrangementer i folkehusene. Derudover er der også mulighed for at engagere sig i nærdemokrati gennem rådsarbejde i folkehusene.

Vil du høre mere om mulighederne for at være med som frivillig? - så er du meget velkommen til at kontakte den lokale frivilligkonsulent. Du kan finde kontaktoplysningerne på den lokale frivilligkonsulent her:

Se oversigt over folkehusene og kontaktoplysningerne på den lokale frivilligkonsulent

Folkehusene søger også kulturelle ildsjæle til det nye frivillige initiativ KulturCrew – læs mere her

Find en aktivitet eller et arrangement - eller vær med til at starte noget nyt op

I folkehusene er der både faste aktiviteter og forskellige arrangementer, der kører løbende, som du har mulighed for at deltage i. Du kan gå på opdagelse i aktiviteter og arrangementer i folkehusene eller finde faste aktiviteter i dit lokale folkehus her:

Har du en idé til en aktivitet eller et arrangement i dit lokale folkehus? – så er du meget velkommen til at kontakte den lokale frivilligkonsulent og høre om mulighederne. Du kan finde kontaktoplysningerne på den lokale frivilligkonsulent her:

Find kontaktoplysningerne på den lokale frivilligkonsulent her