Under slogannet ”Bad guys doing good” tager de ud som frivillige til alt fra hospitaler og børnefødselsdage til forretninger og konfirmationer og laver en fest.

Vi har besøgt TrygFondens Familiehus i anledning af, at Danish Garrison – 501st Legion også så forbi. ”Frivillige, som eksempel netop Danish Garrison, er med til at skabe liv i huset og give familierne et øjebliks fred fra sygdom.”, fortæller Vinni Stenholt, leder af TrygFondens Familiehus.

TrygFondens Familiehus er et helle for de mange familier, der hvert år oplever at få alvorlig sygdom tæt ind på livet. Vi kan ikke behandle eller helbrede børnene, men vi kan give familierne styrken til at tage kampen op, når de har allermest brug for det. Familierne skal mærke omsorg og trøst fra vores frivillige, der har set det hele før, og som tør være i et hus, der hver dag svinger mellem tårer, leg og latter.

Mere end 50 frivillige gør hver dag en kæmpe forskel i huset. De hjælper med alt muligt, som for eksempel madlavning, daglige gøremål samt et knus og en snak, når der er brug for det. De er den hjælpende hånd i en hård hverdag for familier, som er ramt af alvorlig sygdom.

Af Tanja Kirk