Gå til hovedindhold

Mo's friends, running community

En løbeklub med plads til alle på tværs af nationaliteter og kulturelle forskelligheder.

• Læs op

Indhold

At mødes og være fælles omkring løb er sjovt – det giver god energi at løbe i flok. I Mo’s Friends formår vi samtidig, at mødes på tværs af nationaliteter, kulturelle forskelligheder – og dette giver på mange måder løbeturen og herunder livet et ekstra krydderi.

I Mo’s Friends byder vi alle nye løbere velkommen – uanset niveau. Vi mødes mandag kl. 17 og fredag kl. 16 på Knudrisgade 5, 8000 Aarhus C. Vi mødes omkring løb, men det er fællesskabet og venskaberne der er den primære drivkraft. Og vi tilrettelægger træningen således at der er plads til alle. Vi spiser sammen hver mandag i forbindelse med Dfunks Mad Mekka. Derudover er det blevet en fast tradition, at afslutte træningen med en bordtennisturnering i Ungdomskulturhuset.

I Mo’s Friends elsker vi naturen og løber derfor gerne i enten Riis Skov, Marselisskoven eller andre naturskønne områder i Aarhus. Fremtidsdrømmen er, at vi kan blive ved med at skabe nye fællesskaber og venskaber på kryds og tværs af nationaliteter. At løbe i flok giver vinger, og vi drømmer da selvfølgelig om, at vi engang får vores egen Mo Farah eller Abdi Hakin Ulad (Danmarks bedste løber med somaliske rødder).