Den 21.-23. september skaber Europæisk Frivillighovedstad Aarhus 2018 sammen med en række samarbejdspartnere en levende mødeplads i Aarhus midtby for frivillige fællesskaber, organisationer, forskere, virksomheder og politikere.

Sammen med et bredt og mangfoldigt udsnit af den danske befolkning og internationale besøgende skal vi med Folkets Møde fejre, debattere og dele de mange fællesskaber, der gør en forskel. Alle er velkomne, og ambitionen er, at omkring 20.000 mennesker deltager henover weekenden.

Publikum kan blandt andet glæde sig til:
Spændende debatter og workshops, Børnenes Møde, Ildsjælefestival, Kulturbazar, Bevægelsesdagen, Spejderlejr, FrivilligBørs Aarhus, fest og fællesskaber, koncert med Total Hip Replacement og meget mere.

Vær med til at skabe mødet
Som frivillig forening, fællesskab eller netværk kan man blive en del af Folkets Møde ved at byde ind med programindhold i form af enten aktiviteter, debatter, workshops eller happenings.

”Som Europæisk Frivillighovedstad i 2018 vil vi fejre og anerkende de mange fantastiske frivillige, der gør så stor en forskel med deres engagement. Derfor er vi glade for, at vi med Folkets Møde kan tilbyde dem en platform. Både til at vise, hvad det er, de gør så godt. Og samtidig gøre os klogere på, hvad der motiverer og fastholder frivillige, men også hvilke knaster og barrierer, de møder,” siger programleder Eva Tersbøl, Europæisk Frivillighovedstad Aarhus 2018. Hun uddyber:

I Danmark står vi på skuldrene af en stolt og stærk arv. Frivillighed udgør en markant del af vores danske DNA, og derfor vil vi gerne se et så bredt udsnit som muligt af det danske foreningsliv repræsenteret ved Folkets Møde. Vi inviterer derfor alle - både små og store aktører - til at byde ind med indhold til programmet. Deres engagement og gode ideer er forudsætningen for, at det bliver Folkets Møde.”

Man kan være med til at skabe Folkets Møde ved at tilmelde sig via nedenstående link – der er tilmeldingsfrist 1. august 2018.