Gå til hovedindhold

Kronprinsesse Mary protektor for Europæisk Frivillighovedstad 2018

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary er protektor for Europæisk Frivillighovedstad 2018 og deltog 21. januar i åbningen af hovedstadsåret.

  • Læs op

Indhold

    ”Hovedstadstitlen markerer, at Aarhus har gjort sig særligt bemærket i forhold til frivillighed, og at få Kronprinsesse Mary som protektor er en stor ære. Vi vil i 2018 fejre og udvikle frivilligheden, for det bør være nemt, sjovt og tilgængeligt at være frivillig,” siger borgmester Jacob Bundsgaard, der også er formand for Udvalget for Frivillighed og Samskabelse i Aarhus Kommune.

    Jette Skive, rådmand, Sundhed og Omsorg, siger:
    ”Det er en stor ære, at Kronprinsesse Mary vil være protektor for Europæisk Frivillighovedstad 2018. Det havde vi ikke i vores vildeste fantasi forventet, da vi for godt et år siden fik ideen til at søge om at blive frivillighovedstad. Aarhus kan noget særligt med frivillighed, og alene på sundheds- og ældreområdet er mange mennesker involveret i at skabe aktiviteter. Kronprinsesse Marys deltagelse får stor betydning for opmærksomheden omkring Aarhus som frivillighovedstad,” siger Jette Skive, rådmand, Sundhed og Omsorg.

    Borgmester Jacob Bundsgaard glæder sig også over, at H.K.H. Kronprinsesse Mary deltager i åbningen af Europæisk Frivillighovedstad 2018 21. januar: ”Med kronprinsessens deltagelse bliver åbningen festlig og vil skabe en helt særlig opmærksomhed omkring det frivillige arbejde. Som vi kan se med kulturhovedstadsåret, skaber en titel muligheden for at give et område særlig opmærksomhed og udvikle det – det er hele idéen med Europæisk Frivillighovedstad”, siger borgmester Jacob Bundsgaard.

     

    Sidst opdateret: 24. oktober 2017