Musik og sang har til alle tider samlet folk. Hvad enten det er i store fællesskaber eller i nære relationer, så skaber sangen en følelse af fællesskab,
energi og glæde. Aarhus fejrer Frivillighovedstadsåret og understøtter fællesskaber med et storstilet musikalsk fælles projekt med Aarhus Jazz Orchestra, Aarhus Festuge - Stemmer Bygger Bro, Aarhus Musikskole, Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Teaters Kor. 

Dette sanghæfte er et fælles udgangspunkt for en mangfoldighed af sangmøder for alle igennem efteråret 2018. Vi ønsker og vil opfordre til, at det kan åbne op for kor- og sangfællesskaber, så endnu flere synger sammen.

I hæftet finder du sangen ”Stille mirakler når mennesker mødes”, der er skrevet til Aarhus Festuges projekt Stemmer bygger bro samt udvalgte sange, der blandt andet blev sunget til åbningen af Frivillighovedstaden. Så kan du og dit kor vælge sange, der gør jer glade i fællesskab. I hæftet finder du også en liste over sangmøder den 9. september, under Folkets Møde den 22. september samt henover efteråret, hvor vi glæder os til fællessang.

Sanghæftet kan både printes ud i A4 og brochureformat. Så #delditfællesskab og Syng Sammen!