Om Genlyd og den digitale opslagstavle

GENLYD gør det nemt at møde nye mennesker. Lige nu er der tusindvis af aktive brugere, klubber og foreninger på genlydaarhus.dk, der alle søger andre at dele oplevelser med. Du kan selv oprette et opslag eller svare på invitationer fra andre, der gerne vil mødes.

For at kunne oprette dit eget opslag og svare på invitationer fra andre GENLYD-brugere, skal du oprette en profil. Det er nemt og hurtigt – følg linket til Genlyd her, så er du i gang

Hos Genlyd kan du:

Vi glæder os til at se dig på genlydaarhus.dk, hvor vi sammen får fællesskaber til at gi’ GENLYD.

GENLYD er startet af Aarhus Kommune, og missionen er at gøre det nemmere for alle i Aarhus at blive en del af et fællesskab.

Få en snak med en fællesskabsformidler

Savner du at komme mere ud og mødes med andre, eller er du på udkig efter nye bekendtskaber? Og har du brug for en håndsrækning til at tage det første skridt? GENLYD tilbyder også, at du kan få en snak med fællesskabsformidler Louise Kortegård, der kan hjælpe dig, hvis du søger interessefællesskaber og har brug for at vende mulighederne nær dig.

Du kan ringe til Louise på tlf. 41 87 36 87 eller sende en mail til genlyd@aarhus.dk med dit navn og telefonnummer, så ringer Louise til dig.