Om Genlyd og den digitale opslagstavle

GENLYD gør det nemt at møde nye mennesker i hele Aarhus Kommune. Du kan gå på opdagelse i de mange aktuelle invitationer på opslagstavlen eller skrive din egen om det, du søger. Lige nu er der tusindvis af aktive brugere, der gerne vil dele interesser og finde nye bekendtskaber.

For at være med, skal du lave en profil på genlydaarhus.dk. Det er gratis, nemt og hurtigt at oprette en profil - følg linket her til genlydaarhus.dk og vælg 'opret profil', så er du i gang

Med Genlyd kan du:

Vi glæder os til at se dig på genlydaarhus.dk, hvor vi sammen får fællesskaber til at gi’ GENLYD.

GENLYD er startet af Aarhus Kommune, og missionen er at gøre det nemmere for alle i Aarhus at blive en del af et fællesskab.

Få en snak med en fællesskabsformidler

Savner du at komme mere ud og mødes med andre, eller er du på udkig efter nye bekendtskaber? Og har du brug for en håndsrækning til at tage det første skridt? GENLYD tilbyder også, at du kan få en snak med fællesskabsformidler Louise Kortegård, der kan hjælpe dig, hvis du gerne vil blive en del af et fællesskab og har brug for at vende mulighederne.

Du kan ringe til Louise på tlf. 41 87 36 87 eller sende en mail til genlyd@aarhus.dk med dit navn og telefonnummer, så ringer Louise til dig.