Om Den Grønne Ambassade

Den Grønne Ambassade er et lille pileflettet hus ved Bispetorvet i Aarhus C, der går under navnet Frø’et. Den Grønne Ambassade hører til i Afdeling for Medborgerskab i Teknik og Miljø og bruges til møder, borgerdialog, arrangementer og som et mere åbent og centralt kontorhus.

Mulighed for sparring om grønne initiativer

Har du en idé til, hvordan du selv kan være med til at skabe et levende og grønt lokalsamfund? - så er der mulighed for at komme forbi Den Grønne Ambassade og vende din idé med Afdeling for Medborgerskab. Der er ikke faste åbningstider, men du er meget velkommen til at sende dem en mail for at aftale nærmere om at mødes.

Du kan kontakte dem på: dengroenneambassade@mtm.aarhus.dk

Mulighed for at låne Den Grønne Ambassade

Foreninger, organisationer og borgergrupper med fokus inden for områderne natur, klima, sundhed, grønne fællesskaber, frivillighed, medborgerskab og samskabelse har mulighed for at låne og bruge Den Grønne Ambassade.

I kan både låne Den Grønne Ambassade til jeres møde og til arrangementer. Den Grønne Ambassade ligger helt centralt i Aarhus, lige midt på gågaden. I kan derfor både få besøg af folk, der bevidst kommer til jeres arrangementer, men også få en god dialog med folk, der tilfældigt kommer forbi.

Hvis du vil låne Den Grønne Ambassade, skal du skrive til: dengroenneambassade@mtm.aarhus.dk

Du kan læse mere om, hvad din mail skal indeholde og betingelserne for lån af Den Grønne Ambassade her