Gå til hovedindhold

Her kan du finde steder med frivilligheds- og medborgerskabsaktiviteter og fællesskaber i Aarhus

Læs mere om mødesteder og fællesskaber i Aarhus Kommune her.

 • Læs op

Indhold

  Frivillighuse

  I Aarhus Kommune er der to frivillighuse/medborgerhuse: Folkestedet og Værkstedet. Nøgleordene i frivillighusene er nærvær, mangfoldighed og hjerterum. Her på siden kan du læse mere om aktiviteter og muligheder i frivillighusene.

  Folkehusene

  I folkehusene kan vi samles om fællesskaber i lokalområderne i Aarhus. Folkehusene er for alle, unge som ældre, og rummer et væld af muligheder og aktiviteter. Husene byder bl.a. på fællesspisning, krea-hygge, træværksteder, koncerter, brætspil og meget mere. Her på siden kan du læse mere om de mange muligheder i folkehusene, og hvordan du kan være med som frivillig.

  Aarhus Bibliotekerne

  Aarhus Bibliotekerne har en lang tradition for at inddrage borgere, partnere og frivillige aktører i udviklingen af bibliotekerne og bibliotekernes tilbud. I mange af deres udviklingsprojekter rækker de også løbende ud til borgere, der er med til at udvikle nye services og aktiviteter sammen med dem. Her på siden kan du læse mere om mulighederne i Aarhus Bibliotekerne.

  Den Grønne Ambassade

  Den Grønne Ambassade er et uformelt mødested i hjertet af Aarhus med fokus på natur, klima, sundhed, grønne fællesskaber, frivillighed, medborgerskab og samskabelse. Her på siden kan du læse mere om Den Grønne Ambassade og mulighederne i Den Grønne Ambassade.

  Plejehjem

  I Aarhus Kommune har vi 51 plejehjem, som alle har tilknyttet frivillige, der i samarbejde med plejehjemmets medarbejdere er med til at skabe stjernestunder for plejehjemmets beboere. Som frivillig på et plejehjem kan du engagere dig på mange forskellige måder, fx som besøgs-og gåtursven, selvtrænerinstruktør eller som tovholder for forskellige arrangementer. Her på siden kan du læse mere om de mange muligheder som frivillig på plejehjem, og hvordan du kan være med.

  Frivilligcenter Aarhus

  Frivilligcenter Aarhus kan hjælpe dig med at blive frivillig, drive en forening eller finde et fællesskab i foreningslivet. Du kan læse mere om mulighederne hos Frivilligcenter Aarhus her.

  Find fællesskaber, nye venner og bekendte på den digitale opslagstavle www.genlydaarhus.dk

  Vil du gerne finde en at gå ture med? Ses med andre, der elsker brætspil? Eller har du lyst til at starte en kreaklub? Genlydaarhus.dk er en digital opslagstavle, hvor du kan få kontakt til andre, der gerne vil møde nye mennesker.

  Sidst opdateret: 15. januar 2024