Medlemstilbud til foreninger

Foreninger, grupper og projekter der laver frivilligt socialt arbejde i Aarhus Kommune har mulighed for at blive medlem hos Frivilligcenter Aarhus for 300 kr. om året. Medlemskabet giver adgang til en række medlemstilbud, som man har mulighed for at benytte sig af gratis, når først man er medlem. Herunder adgang til lokaler, kurser, rådgivning, formidling og facilitering af samarbejder.

Her kan du læse mere om Frivilligcenter Aarhus’ medlemstilbud på frivilligcenterets hjemmeside

Tilbud uden medlemskab

Foreninger, grupper og projekter kan, ligesom borgere, der ikke er medlem af Frivilligcenter Aarhus benytte sig af frivilligcenterets tilbud om støtte til opstart og tilbud om foreningsvejledning.

Få Støtte til opstart

Skal I starte en ny forening, eller har du fået en idé til et nyt initiativ? Frivilligcenter Aarhus yder gratis hjælp og støtte til nye initiativer, også uden medlemskab. De kan hjælpe med alle aspekter af opstarten, herunder lokalisering af samarbejdspartnere, finansieringsmuligheder og fundraising samt organisering af indsatsen – så I kan komme godt i gang.

Her kan du finde Frivilligcenter Aarhus’ kontaktoplysninger på deres hjemmeside

Eller se under ’Kontakt’ i højre side her på siden.

Vær med som mulighed i foreningsvejledningen til frivillige

Frivilligcentrets foreningsvejledere afholder frivilligsamtaler med byens borgere, som gerne vil være frivillige og matcher dem med foreninger. Hvis man som borger er interesseret i at blive frivillig, men har brug for lidt vejledning til at komme i gang, kan man kontakte frivilligcenteret for at booke en frivilligsamtale. Mangler din forening frivillige, kan I kontakte Frivilligcenter Aarhus, så frivilligcenterets foreningsvejledere kan få kendskab til jeres behov og vil kunne sende de relevante mulige frivillige i jeres retning.

Her kan du finde Frivilligcenter Aarhus’ kontaktoplysninger på deres hjemmeside

Eller se under ’Kontakt’ i højre side her på siden.