Om mulighederne og Frivilligcenter Aarhus' tilbud

Hos Frivilligcenter Aarhus kan de aarhusianske borgere gratis og uden medlemskab gøre brug af frivilligcenterets tilbud om en frivilligsamtale med foreningsvejledning og deres tilbud om støtte til opstart.

Derudover afholder Frivilligcenter Aarhus løbende kurser og arrangementer. Medmindre andet er angivet, er de åbne og gratis for alle, der er involveret i frivilligt socialt arbejde i Aarhus. Pladserne tildeles efter først til mølle-princippet, dog har medlemmer af Frivilligcenter Aarhus fortrinsret.

Få en frivilligsamtale med foreningsvejledning

Frivilligcenterets foreningsvejledere afholder frivilligsamtaler med byens borgere, som gerne vil være frivillige og matcher dem med foreninger. Hvis du er interesseret i at blive frivillig, men har brug for lidt vejledning til at komme i gang, er du meget velkommen til at kontakte frivilligcenteret for at booke en frivilligsamtale.

Her kan du finde Frivilligcenter Aarhus’ kontaktoplysninger på deres hjemmeside

Eller se under ’Kontakt’ i højre side her på siden.

Her kan du kan læse mere om Frivilligcenter Aarhus' tilbud om en frivilligsamtale og booke en tid til en frivilligsamtale direkte via frivilligcenterets hjemmeside

Få Støtte til opstart

Skal I starte en ny forening, eller har du fået en idé til et nyt initiativ? Frivilligcenter Aarhus yder gratis hjælp og støtte til nye initiativer, også uden medlemskab. De kan hjælpe med alle aspekter af opstarten, herunder lokalisering af samarbejdspartnere, finansieringsmuligheder og fundraising samt organisering af indsatsen – så I kan komme godt i gang.

Her kan du finde Frivilligcenter Aarhus’ kontaktoplysninger på deres hjemmeside

Eller se under ’Kontakt’ i højre side her på siden.

Deltag i kurser

Frivilligcenteret udbyder løbende kurser og arrangementer for involverede i frivilligt socialt arbejde i Aarhus. Kurserne og arrangementerne er med forskellige temaer, som kan styrke foreningernes arbejde, f.eks. rekruttering af frivillige, bestyrelsesarbejdet, ledelse af frivillige, kommunikation i foreninger – og meget andet.

Her kan du finde flere informationer om Frivilligcenter Aarhus’ kurser og arrangementer på frivilligcenterets hjemmeside