Eksempler på steder du kan være med som frivillig på området

Aarhus har et rigt og mangfoldigt kulturliv. Derfor er der flere muligheder for at engagere sig frivilligt. Her kan du f.eks. være med som frivillig:

Find informationer om aktuelle og tilbagevendende events i Aarhus

Til inspiration til steder hvor du kan undersøge mulighederne for at være med som frivillig, kan du også besøge Aarhus Events side og finde informationer om tilbagevendende events i Aarhus. Du kan også tage et kig på AarhusGuiden, hvor du kan dykke ned i forskellige oplevelser og events, der løbende bliver annonceret. 

Ryan er frivillig i kulturlivet

Én af de frivillige i kulturlivet er Ryan Bendesen. Han engagerer sig som brygger i Den Gamle By. Han fortæller:

Det giver et afbræk i hverdagen at komme herind og dyrke sin hobby med ligesindede og fortælle andre om det, jeg synes er spændende.
Ryan Bendesen

Han fortæller desuden, at bryggerne har det sjovt sammen og får lov at fortælle lidt historier til gæsterne. Det gør det sjovt at være frivillig i Den Gamle By:

"Jeg var med i danske ølentusiaster og så blev jeg spurgt om jeg ville være med, da Den Gamle By ville lave et bryghus med rigtige bryggere i. Jeg kunne ikke stå for chancen for selv at få lov at brygge øl. I starten var det ølbrygningen, som trak, men med årene er det de gode snakke med gæsterne. Det er det der har ændret sig igennem tiden for mig.”